Üsküdar Üniversitesi
Üsküdar Üniversitesi
Üsküdar Üniversitesi
Demiroğlu Bilim Üniversitesi

Demiroğlu Bilim Üniversitesi

İSTANBUL
Puan Ver

28 Mart 2006 Tarihli ve 26122 Sayı No. lu resmi gazetede yayımlanan (Kanun No. 5475 Kabul Tarihi: 22.03.2006) kanun ile Türk Kardiyoloji Vakfı tarafından kurulmuştur.

Yirmi birinci Yüzyıl başlarında eğitim ve öğretime başlamış olan İstanbul Bilim Üniversitesi; Mustafa Kemal Atatürk?ün ilkelerine bağlı, onun kadar ülkesini, halkını ve insanlığı seven çağdaş Türk gençlerini bir SAĞLIK ORDUSU olarak yetiştirme misyonu ile kurulmuştur.

Amacımız, insan sevgisi, kardeşlik ve pozitif bilimin yol gösterdiği doğrultuda, araştırmaya ve gelişmeye açık, dürüst, ilkeli ve uygar gençlerin topluma kazandırılması için elimizdeki her türlü imkanı kullanmaktır. Hedefimiz; gençlerimizin kendilerine güvenen, sorgulayan, problem çözebilen ve çok kültürlülüğü benimseyen, hoş görülü bireyler olarak sağlık alanında yetişmeleri ve ileri çalışma hayatlarında, gerek ulusal, gerek uluslararası arenada rahatlıkla yarışabilecekleri yeterli bilgi, deneyim ve donanım kazanmalarıdır.

Misyonumuz, çağımızın tüm sağlık sorunları ve gerçeklerini anlayan, benimseyen, yeterli çevre bilinci gelişmiş bir SAĞLIK ORDUSU oluşturma amacıyla, gerekli eğitim ve öğrenim için, maddi manevi her türlü yardımı sağlamak ve yol göstermektir. Unutmayalım ki SAĞLIK en kıymetli hazinemizdir.

Bölümler / Programlar

Lisans bölümleri listelenmektedir.
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Tıp Fakültesi
Bölüm Puan Türü Burs Türü
» Tıp (Burslu) SAY Burslu
» Tıp (%50 İndirimli) SAY %50 İndirimli

Üniversite İmkanları

Konferans Salonu
Kütüphane
Spor Salonu
Yemekhane
Öğrenci Yurdu
Sağlık Merkezi
Banka
Otopark
Güvenlik
Kafeterya
Engelsiz Kampüs
Teknoloji Ofisi
Fotokopi Merkezi
Erasmus
ÇAVLAN ÇİFTÇİ
Cemşid DEMİROĞLU
2122136486
info@istanbulbilim.edu.tr
https://demiroglu.bilim.edu.tr
Büyükdere Cad. No:120 Esentepe-Şişli İSTANBUL
Değerlendirin

Demiroğlu Bilim Üniversitesi hakkındaki yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Yorumunuz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.