Üsküdar Üniversitesi
Üsküdar Üniversitesi
Üsküdar Üniversitesi
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi

ANTALYA
Puan Ver

Alanya HEP Üniversitesinin Ana Yönetmelik taslağı Mütevelli Heyetinde görüşülerek kabul edilip, YÖK tarafından onanmış ve 18 Temmuz 2011 tarihli Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdi..

Nimet ve Abdurrahman Alaettinoğlu yerleşkesindeki, tamamı Alanyalılar’ın bağışlarıyla finanse edilen ilk binanın yapım çalışmaları 2013 Aralık ayında tamamlandı. Çevre ve peyzaj uygulaması hazırlanmış projesine uygun olarak tamamlandı. 2014 Ocak ayında akademik ve idari yöneticiler ile öğretim üyeleri ofislerine yerleşti.

Üniversitede 2014-2015 eğitim-öğretim yılında iki Fakültede üç bölüme öğrenci alınması planlandı. Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Mimarlık; Turizm Fakültesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Turizm İşletmeciliği bölümüne 15’i yabancı uyruklu 75’er öğrenci alındı. Ayrıca Temel İngilizce (Hazırlık sınıfı) ve Modern Diller bölümlerinden oluşan Yabancı Diller Yüksek Okulu da faaliyete geçti. Şuanda bünyemizde 3 Fakülte, 2 Enstitü, 3 Bölüm ve 2 Yüksek Lisans programı bulunmaktadır.

Üniversite İmkanları

Konferans Salonu
Kütüphane
Spor Salonu
Yemekhane
Öğrenci Yurdu
Sağlık Merkezi
Banka
Otopark
Güvenlik
Kafeterya
Engelsiz Kampüs
Teknoloji Ofisi
Fotokopi Merkezi
Erasmus
Mehmet Durdu ÖNER
HİLMİ TOKUŞ
info@ahep.edu.tr
https://ahep.edu.tr
Değerlendirin

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi hakkındaki yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Yorumunuz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.